Scroll to top

Φέτος δεν ψωνίζω αγουρέλαιο, μου περίσσεψε από πέρσι


No comments

Γράφει η Ελένη Ψυχούλη 

Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά αυτό το μπουκάλι στο ντουλάπι της κουζίνας σου δεν είναι πια αγουρέλαιο αλλά ένα καλό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Φρέσκο σαν το χυμό της ελιάς, το αγουρέλαιο κρατά τις ιδιότητές του ακέραιες γύρω στους 6 με 8 μήνες από την παραγωγή του. Ωστόσο, αν το φυλάξεις στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, μπορείς να παρατείνεις μέχρι και για ένα χρόνο τη ζωή του.

Post a Comment